COACHING
 


 

Spiegel je beeld

Voor wie
Beeldende Coaching en Portretten is geschikt voor iedereen op de arbeidsmarkt- vrouw, man, zelfstandige, team, uitvoerende of manager- die veel met teksten en het hoofd werkt, die beweging en verandering wil, en buiten de gebaande paden durft te treden.
Voorbeelden van organisaties die baat kunnen hebben bij Beeldende Coaching en Portretten zijn gemeentelijke instanties, uitkeringsorganisaties, arbodiensten, (onderwijs)instellingen en het bedrijfsleven.

Waarom

“Soms zegt een beeld meer dan duizend woorden”

Creativiteit is dé manier om mensen in beweging te krijgen, om steun voor veranderingen binnen de organisatie te creëren en om uitval van werknemers te voorkomen.

Een blik in de ogen, een afwachtende houding of juist het hoofd omhoog: het treffend weergeven van een waarneming kan ineens een inzicht geven en zegt misschien meer dan je onder woorden kunt brengen.

Wees creatief, ontmoet jezelf en versterk jouw kwaliteiten en die van de organisatie!

Hoe

Van Woord naar Beeld
Laat je uitdagen en verbeeld je woorden, je teksten, je gevoel. Ga aan de slag met deze instrumenten:  kwast, verf, krijt, druktechnieken en collages.

Spiegel je Beeld
Tijdens werksessies, bijeenkomsten, trainingen en vergaderingen maak ik portretten/ tekeningen van de aanwezige mensen.
Als tekenend verslaggeefster neem ik waar en leg vast. De tekening herinnert je aan de situatie of het gesprek dat plaatsvond- Spiegel je Beeld!

Waar

In mijn atelier of op locatie.